&name1=S.C. FeroArt-2005 S.R.L. &name2=Specialisti in fier forjat si alte lucrari de specialitate &splash1=balcoane.jpg& &splash2=balustrade.jpg& &splash3=porti.jpg& &splash4=garduri.jpg& &splash5=mobilier.jpg& &splash6=gradina.jpg& &splash7=decorative.jpg& &splash8=unicate.jpg& &menu1=DESPRE NOI &menu2=EXPOZITII &menu3=SERVICII &menu4=CONTACT &menu5=GALERIE ©right_txt=Copyright (c) 2006-2010. All rights reserved. SC FeroArt-2005 SRL. Design by Marius Ilie. Parteneri &privacy_readmore_title1=Privacy Policy &privacy_readmore_txt1=NOTA
VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE SITE-ULUI FEROART-2005.COM®. PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE SAU A ORICAREI PAGINI A SA, VA EXPRIMATI ACORDUL CU PRIVIRE LA TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS, NU ACCESATI SITE SAU PAGINILE SALE. COPYRIGHT © 2006-2010 WWW.FEROART-2005.COM, PROPRIETATE A FIRMEI S.C. FEROART-2005 S.R.L. - TOATE DREPTURILE REZERVATE. Copyrightul asupra paginilor, asupra imaginilor prezentate in aceste pagini, asupra tuturor informatiilor si materialelor din aceste pagini si asupra aranjarii acestora este detinut de FeroArt-2005 SRL exceptand cazurile in care se mentioneaza altceva. FeroArt-2005 SRL garanteaza accesul limitat in interes personal la acest site si nu va confera dreptul de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde/revinde sau de a exploata integral sau partial site-ul sau informatiile de pe site. Imaginile proiectelor expuse pe site sunt protejate si de catre arhitect. Pentru orice preluare a unei lucrari sau produs expus aici este nevoie si de acordul arhitectului.& ///////////// about //////////// &about_txt1=Bine ati venit pe site-ul nostru! &about_txt2=Echipa noastra
Infiintata in anul 2005 firma noastra este formata din specialisti in domeniul prelucrarii manuale a fierului forjat si a confectiilor metalice de orice tip cu o experienta in productie industriala de peste 20 de ani. &about_txt3=Clientii nostrii &about_txt4=Clientii nostrii sunt persoane fizice, juridice, institutii publice si companii din tarile Uniunii Europene precum Italia, Cipru, Austria, Cehia, Anglia. & &about_txt5=MAI MULT &about_txt6=Produsele noastre &about_txt7=Produsele noastre au in general un caracter de unicat dar si de serie in relatiile contractuale cu parteneri externi. Este recunoscut de catre clientii nostri ca produsele noastre au o anume originalitate si ofera o nota de eleganta si confort acolo unde sunt montate. & &about_img1=about02.jpg& &about_readmore_title1=Despre noi #1 &about_readmore_txt1=Echipa noastra
Infiintata in anul 2005 firma noastra este formata din specialisti in domeniul prelucrarii manuale a fierului forjat si a confectiilor metalice de orice tip cu o experienta in productie industriala de peste 20 de ani.

Clientii nostrii sunt persoane fizice, persoane juridice, institutii publice si companii din tarile Europene precum Italia, Cipru, Austria, Cehia, Anglia.

Produsele noastre au in general un caracter de unicat dar si de serie in relatiile contractuale cu parteneri externi. Este recunoscut de catre clientii nostri ca produsele noastre au o anume originalitate si ofera o nota de eleganta si confort acolo unde sunt montate. & ///////////// exhibitions //////////// &exhibitions_txt1=Despre expunerile lucrarilor &exhibitions_txt2=Expuneri lucrari.
Va oferim posibilitatea sa vedeti lucrarile noastre cele mai semnificative direct la clientii nostrii sau la sediul firmei noastre prin intermediul cataloagelor pe care vi le putem pune la dispozitie. & &exhibitions_txt3=Expuneri recente &exhibitions_txt4=Expuneri recente la expozitii.
Lucrarile nostre au beneficiat de cele mai semnificative expozitii organizate de curand la Bucuresti in cadrul TIB Bucuresti unde am participat cu o serie intreaga de modele de lucrari si cataloage de lucrari pentru a putea oferi posibilitatea clientilor nostrii de a beneficia de imagini cat mai clare a solutiilor pe care le putem oferi si calitatea lucrarilor si a serviciilor pe care le putem oferi. & &exhibitions_txt5=Lucrari care au fost expuse &exhibitions_txt6=Lucrari care a fost expuse
Lucrarile care le-am executat de-a lungul timpului au avut parte de expuneri directe in cadrul unor expozitii organizate local sau in tara cu acest specific de lucrari sau in alte targuri, direct la clientii nostrii sau la partenerii nostrii de afaceri, dar si indirect prin intermediul unor cataloage de prezentare a lucrarilor efectuate de echipa noastra de-a lungul timpului. &exhibitions_txt7=MAI MULT &exhibitions_img1=exhibitions02.jpg& &exhibitions_readmore_title1=Expuneri #1 &exhibitions_readmore_txt1=Expuneri lucrari.
Va oferim posibilitatea sa vedeti lucrarile noastre cele mai semnificative direct la clientii nostrii sau la sediul firmei noastre prin intermediul cataloagelor pe care vi le putem pune la dispozitie.

Expuneri recente la expozitii.
Lucrarile nostre au beneficiat de cele mai semnificative expozitii organizate de curand la Bucuresti in cadrul TIB Bucuresti unde am participat cu o serie intreaga de modele de lucrari si cataloage de lucrari pentru a putea oferi posibilitatea clientilor nostrii de a beneficia de imagini cat mai clare a solutiilor pe care le putem oferi si calitatea lucrarilor si a serviciilor pe care le putem oferi.

Lucrari care a fost expuse
Lucrarile care le-am executat de-a lungul timpului au avut parte de expuneri directe in cadrul unor expozitii organizate local sau in tara cu acest specific de lucrari sau in alte targuri, direct la clientii nostrii sau la partenerii nostrii de afaceri, dar si indirect prin intermediul unor cataloage de prezentare a lucrarilor efectuate de echipa noastra de-a lungul timpului. & ///////////// services //////////// &services_txt1=Servicii oferite &services_txt2=Cum va putem ajuta

Cu ajutorul materialelor utilizate si a cunostintelor de inalta calitate ale echipei noastre, venim in intampinarea dvs. in rezolvarea tuturor problemelor. Cunostintele si calitatea acestor produse acumulate in timp, ofera echipei noastre pozitia de lideri in acest domeniu. Alegerea materialului, design-ul, produsele superioare, procedurile de lucru, decaparea si curatarea fac parte din know-how-ul nostru. & &services_txt3=Lista serviciilor &services_txt4=Lista serviciilor oferite.

Va putem oferi posibilitatea de a alege dintr-o galerie vasta de imagini, structurata pe diferite categorii: balcoane, balustrade, porti, garduri, mobilier, elemente de gradina, corpuri decorative si unicate.

%bb Servicii de proiectare in domeniu
%bb Servicii de design in domeniu
%bb Servicii de consultanta in domeniu
& &services_txt5=Ansamblul serviciilor &services_txt6=Ansamblul serviciilor oferite
Inginerii nostrii sunt specializati in rezolvarea problemelor de ingineria sudurii si a altora din acest domeniu. Deasemenea, ei va pot oferi servicii de consultanta in domeniu bazandu-se pe o vasta experienta acumulata in timp de peste 20 de ani. Designerii echipei noastre va pot oferi o gama variata de solutii adaptate aproape perfect nevoilor si cerintelor dvs. &services_txt7=MAI MULT &services_img1=services02.jpg& &services_readmore_title1=Servicii #1 &services_readmore_txt1=Cum va putem ajuta

Cu ajutorul materialelor utilizate si a cunostintelor de inalta calitate ale echipei noastre, venim in intampinarea dvs. in rezolvarea tuturor problemelor. Cunostintele si calitatea acestor produse acumulate in timp, ofera echipei noastre pozitia de lideri in acest domeniu. Alegerea materialului, design-ul, produsele superioare, procedurile de lucru, decaparea si curatarea fac parte din know-how-ul nostru.

Ansamblul serviciilor oferite

Inginerii nostrii sunt specializati in rezolvarea problemelor de ingineria sudurii si a altora din acest domeniu. Deasemenea, ei va pot oferi servicii de consultanta in domeniu bazandu-se pe o vasta experienta acumulata in timp de peste 20 de ani. Designerii echipei noastre va pot oferi o gama variata de solutii adaptate aproape perfect nevoilor si cerintelor dvs.

Lista serviciilor oferite.

Va putem oferi posibilitatea de a alege dintr-o galerie vasta de imagini, structurata pe diferite categorii: balcoane, balustrade, porti, garduri, mobilier, elemente de gradina, corpuri decorative si unicate.

%bb Servicii de proiectare in domeniu
%bb Servicii de design in domeniu
%bb Servicii de consultanta in domeniu
& ///////////// contacts //////////// &contacts_txt1=Contactati-ne la urmatoarea adresa: &contacts_txt2=S.C. FeroArt-2005 S.R.L.
Strada Cavalerului, Nr. 48 (DC78)
Stefanesti, Valea Mare-Podgoria,
Jud. Arges, Romania
Telefon: 0040 248 266 484
Fax: 0040 248 266 484
E-mail: mailto:fero_art2005@yahoo.com; office@feroart-2005.com &contacts_txt3=Persoane de Contact &contacts_txt4=Director Ing. Chita Ion
0040 744 369 190.
0040 731 336 696.

Secretariat
0040 248 266 484.
0040 731 336 696. & &contacts_txt5=Formular de contact &contacts_txt6=STERGE &contacts_txt7=TRIMITE &contacts_img1=contacts02.jpg& &file_prelouder=1&